Dizi setini ziyaret etti.

SANAT 28.05.2021 - 18:06, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1751+ kez okundu.
 

Dizi setini ziyaret etti.

  Dizi setini ziyaret etti.     Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz, yapımcılığını Faruk Turgut, senaryosunu Zülküf Yücel ve yönetmenliğini Faruk Teber'in üstlendiği çekimleri, Zonguldak ilinde yapılan "Kanunsuz Topraklar" dizisinin setini ziyaret etti.   Vali Tutulmaz dizi oyuncuları ve set çalışanlarına kolaylıklar ve başarılar diledi. Televizyon dizisinin, kömürle var olan, emeğin ve alınterinin başkenti sayılan, Zonguldak ilinin tanıtımına katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.      

 

Dizi setini ziyaret etti.

 

 

Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz, yapımcılığını Faruk Turgut, senaryosunu Zülküf Yücel ve yönetmenliğini Faruk Teber'in üstlendiği çekimleri, Zonguldak ilinde yapılan "Kanunsuz Topraklar" dizisinin setini ziyaret etti.

 

Vali Tutulmaz dizi oyuncuları ve set çalışanlarına kolaylıklar ve başarılar diledi. Televizyon dizisinin, kömürle var olan, emeğin ve alınterinin başkenti sayılan, Zonguldak ilinin tanıtımına katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.