Eski evler restorasyon yapılıyor.

02.07.2021 - 03:46, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1999+ kez okundu.
 

Eski evler restorasyon yapılıyor.

Eski evler restorasyon yapılıyor.     Zonguldak Gökçebey İlçe Kaymakamı, Ömer Övünç Koşansu , İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu ile birlikte Hacımusa köyü herkime mahallesinde 72 Herkime eski evleri Kültür ve Turizm Bakanlığının projesi kapsamında yaptırılan 72 Herkime Evlerini  restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.     Gökçebey İlçesi Hacımusa köyü herkime mahallesinde 72 Herkime eski evlerin safranbolu evlerine benzerleri olan evlerin Kültür ve Turizm Bakanlığının projesi kapsamında Restorasyon çalışmaları tamamlandıktan sonra tekrar ev sahibi vatandaşlara teslim edileceği belirtildi.     Restorasyon çalışmaları yerinde inceleyen, Kaymakam Ömer Övünç Koşansu, ve İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu ile birlikte, Hacımusa köyü herkime mahallesinde vatandaşlarla buluşan Kaymakam Ömer Övünç Koşansu ve İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu ile birlikte vatandaşlarla sohbet ederek istek ve talepleri dinlediler.      


Eski evler restorasyon yapılıyor.

 

 

Zonguldak Gökçebey İlçe Kaymakamı, Ömer Övünç Koşansu , İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu ile birlikte Hacımusa köyü herkime mahallesinde 72 Herkime eski evleri Kültür ve Turizm Bakanlığının projesi kapsamında yaptırılan 72 Herkime Evlerini  restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 

Gökçebey İlçesi Hacımusa köyü herkime mahallesinde 72 Herkime eski evlerin safranbolu evlerine benzerleri olan evlerin Kültür ve Turizm Bakanlığının projesi kapsamında Restorasyon çalışmaları tamamlandıktan sonra tekrar ev sahibi vatandaşlara teslim edileceği belirtildi.

 

 

Restorasyon çalışmaları yerinde inceleyen, Kaymakam Ömer Övünç Koşansu, ve İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu ile birlikte, Hacımusa köyü herkime mahallesinde vatandaşlarla buluşan Kaymakam Ömer Övünç Koşansu ve İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpçu ile birlikte vatandaşlarla sohbet ederek istek ve talepleri dinlediler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.