Etkinliğe katıldılar.

GÜNDEM 24.05.2021 - 22:29, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1136+ kez okundu.
 

Etkinliğe katıldılar.

Etkinliğe katıldılar.     Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz, milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ile birlikte ZBEÜ FARABİ VII.AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı etkinliğine katıldı.      Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz, Konuşmasında çağımızın AR-GE ve inovasyon üzerine kurgulandığını belirtti.   Vali Tutulmaz, bilgiyi, teknolojiye ve üretime aktarmanın önemini vurgulayarak, bunun en güzel örneğinin İHA ve SiHA'lar olduğunu belirtti, ülkemizin bu suretle dünyada adından söz ettiren bir ülke olduğunu ifade ederek bunları yapacak bilgi, birikim ve tecrübeye sahibiz dedi.   Vali Mustafa Tutulmaz, milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ve Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan. Farabi VII. AR-GE ve inovasyon proje pazarı etkinliğine katkısı olanlara teşekkür belgesi ve plaket takdim ettiler.      

Etkinliğe katıldılar.

 

 

Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz, milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ile birlikte ZBEÜ FARABİ VII.AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı etkinliğine katıldı. 

 

 

Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz, Konuşmasında çağımızın AR-GE ve inovasyon üzerine kurgulandığını belirtti.

 

Vali Tutulmaz, bilgiyi, teknolojiye ve üretime aktarmanın önemini vurgulayarak, bunun en güzel örneğinin İHA ve SiHA'lar olduğunu belirtti, ülkemizin bu suretle dünyada adından söz ettiren bir ülke olduğunu ifade ederek bunları yapacak bilgi, birikim ve tecrübeye sahibiz dedi.

 

Vali Mustafa Tutulmaz, milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ve Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan. Farabi VII. AR-GE ve inovasyon proje pazarı etkinliğine katkısı olanlara teşekkür belgesi ve plaket takdim ettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.