Fatih ve Kanuni, Filyos Limanında bir araya geldiler.

GÜNDEM 22.03.2021 - 01:09, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2543+ kez okundu.
 

Fatih ve Kanuni, Filyos Limanında bir araya geldiler.

Fatih ve Kanuni, Filyos Limanı`nda bir araya geldi.     Türkiye'nin derin sondaj gemileri, Fatih ve Kanuni, Filyos Limanı`nda bir araya geldiler.     Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han, Karadeniz'de Sakarya Doğal Gaz sahasındaki keşif sonrası, bölgede oluşabilecek yeni potansiyellerin daha iyi anlaşılabilmesi için, Türkiye'nin deniz sınırlarına dayandırılmış 10 bin 700 kilometrekarelik alanın sismik çalışması tamamlanmak üzeredir. Bu çalışmanın yaklaşık yüzde 96'sı bitmiştir. Bu sismik çalışma, 1 hafta 10 gün içerisinde tamamlanarak işleme proses arkasından da yorumlamaya hazır hale gelecektir.     TPAO Genel Müdürü Melih Han, 2019 yılındaki Karadeniz'in, Zonguldak açıklarında, Sakarya Doğal Gaz sahasındaki keşfin yaklaşık 2 bin 200 kilometrekare alanda yapılan sismik araştırmanın sonucu bulunduğunu açıkladı. Ayrıca bu sismik alanın belirlenmesinde daha önceden yapılmış olan 2 boyutlu sismik aramalara dayandığını belirtti.     Karadenizde sondaj faaliyetleri yürüten gemilerin, Fatih ile Kanuni Nisan ayında keşif amaçlı sondaja başlayacakları, Amasra-1 kuyusu için, Filyos Limanı'nda hazırlıklarına devam ediliyor diye belirtildi.      

Fatih ve Kanuni, Filyos Limanı`nda bir araya geldi.

 

 

Türkiye'nin derin sondaj gemileri, Fatih ve Kanuni, Filyos Limanı`nda bir araya geldiler.

 

 

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han, Karadeniz'de Sakarya Doğal Gaz sahasındaki keşif sonrası, bölgede oluşabilecek yeni potansiyellerin daha iyi anlaşılabilmesi için, Türkiye'nin deniz sınırlarına dayandırılmış 10 bin 700 kilometrekarelik alanın sismik çalışması tamamlanmak üzeredir. Bu çalışmanın yaklaşık yüzde 96'sı bitmiştir. Bu sismik çalışma, 1 hafta 10 gün içerisinde tamamlanarak işleme proses arkasından da yorumlamaya hazır hale gelecektir.

 

 

TPAO Genel Müdürü Melih Han, 2019 yılındaki Karadeniz'in, Zonguldak açıklarında, Sakarya Doğal Gaz sahasındaki keşfin yaklaşık 2 bin 200 kilometrekare alanda yapılan sismik araştırmanın sonucu bulunduğunu açıkladı. Ayrıca bu sismik alanın belirlenmesinde daha önceden yapılmış olan 2 boyutlu sismik aramalara dayandığını belirtti.

 

 

Karadenizde sondaj faaliyetleri yürüten gemilerin, Fatih ile Kanuni Nisan ayında keşif amaçlı sondaja başlayacakları, Amasra-1 kuyusu için, Filyos Limanı'nda hazırlıklarına devam ediliyor diye belirtildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.