Filyos Belediye Başkanı korona virüse yakalandı.

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2020 - 22:14, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2085+ kez okundu.
 

Filyos Belediye Başkanı korona virüse yakalandı.

Zonguldak'ın turistik beldesi olan Filyos'un Belediye Başkanı Ömer Ünal korona virüse yakalandı.   Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yeni tip korona virüse yakalandı. Ünal'ın PCR testinin pozitif çıktığı öğrenildi.   Filyos Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Beldemizin Belediye Başkanı Ömer Ünal'a çok geçmiş olsun diyerek, beldemizdeki tüm vatandaşlarımızın başkanımızın sağlığına kavuşması için dualarla destek vermesi moral açısından da çok önemlidir. Tekrar başkanımıza geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.    

Zonguldak'ın turistik beldesi olan Filyos'un Belediye Başkanı Ömer Ünal korona virüse yakalandı.

 

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yeni tip korona virüse yakalandı. Ünal'ın PCR testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

 

Filyos Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Beldemizin Belediye Başkanı Ömer Ünal'a çok geçmiş olsun diyerek, beldemizdeki tüm vatandaşlarımızın başkanımızın sağlığına kavuşması için dualarla destek vermesi moral açısından da çok önemlidir. Tekrar başkanımıza geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.