Filyos Belediyesi dağıtıma başlıyor!.

GÜNDEM 09.04.2020 - 16:35, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2319+ kez okundu.
 

Filyos Belediyesi dağıtıma başlıyor!.

Çin’in Wuhan şehrinde patlak veren Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini göstermeye devam ederken salgın Türkiye’de de etkisini gösteriyor. Filyos Belediyesi vatandaşlara hijyen malzemeleri dağıtıma başlayarak vatandaşlara evde kalmaları konusunda çağrıda bulundu.   Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bağlı Filyos beldesinde belediye tarafından vatandaşlara dağıtılmak üzere maske, kolonya ve 4’lü sabundan oluşan paketini dağıtmaya başladı. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal; “Çin’in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde de görülen Koronavirüs ile mücadelemiz devam ediyor. Bizde Filyos Belediyesi olarak Koronavirüsle mücadele de halkımız için kolonya, maske ve elimizde şuan itibariyle 10 bin adet var ve ayrıca 4’lü sabun ile paket yapıp sizlere ulaştıracağız. Sabunla elimizi sık sık yıkamamız gerekiyor, kolonya ile dezenfekte ve korunmamız içinde maske takmamız gerekmektedir. Filyosumuzda bu zamana kadar belirli bir vaka olmadı. Böyle devam eder, böyle gider ve bu belayı atlatırız. Sizden ricamız evde kalmanız, evden çıkmamanız, bir ihtiyacınız olduğunuz anda belediye ve zabıta birimimizi arayınız. Biz sizler için varız, inşallah üzücü bir haberle karşılaşmadan bunu da atlatırız diyerek saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.    

Çin’in Wuhan şehrinde patlak veren Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini göstermeye devam ederken salgın Türkiye’de de etkisini gösteriyor. Filyos Belediyesi vatandaşlara hijyen malzemeleri dağıtıma başlayarak vatandaşlara evde kalmaları konusunda çağrıda bulundu.

 

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bağlı Filyos beldesinde belediye tarafından vatandaşlara dağıtılmak üzere maske, kolonya ve 4’lü sabundan oluşan paketini dağıtmaya başladı. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal; “Çin’in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde de görülen Koronavirüs ile mücadelemiz devam ediyor. Bizde Filyos Belediyesi olarak Koronavirüsle mücadele de halkımız için kolonya, maske ve elimizde şuan itibariyle 10 bin adet var ve ayrıca 4’lü sabun ile paket yapıp sizlere ulaştıracağız. Sabunla elimizi sık sık yıkamamız gerekiyor, kolonya ile dezenfekte ve korunmamız içinde maske takmamız gerekmektedir. Filyosumuzda bu zamana kadar belirli bir vaka olmadı. Böyle devam eder, böyle gider ve bu belayı atlatırız. Sizden ricamız evde kalmanız, evden çıkmamanız, bir ihtiyacınız olduğunuz anda belediye ve zabıta birimimizi arayınız. Biz sizler için varız, inşallah üzücü bir haberle karşılaşmadan bunu da atlatırız diyerek saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.