İşyerleri kapanan esnaf kaymakamdan yardım bekliyor!.

GÜNDEM 14.04.2020 - 23:12, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1983+ kez okundu.
 

İşyerleri kapanan esnaf kaymakamdan yardım bekliyor!.

-ÖZEL İÇERİK-   Çin’in Wuhan şehrinde patlak veren yeni tip Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini göstermeye ve ölümlere yol açmaya devam ederken virüs Türkiye’de etkisini gösteriyor. Salgın nedeniyle yaklaşık 1,5 aydır kira olarak işletilen işyerlerinden dolayı mağdur duruma düşen esnaflar çare aramaya başladı.   Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde kira olarak işletilen berber, kuaför (bay bayan), çay ocağı ve kıraathanelerin kapalı olmasından dolayı birçok esnaf kiralarını ödemekte sıkıntı çekmeye başladı.   Öte yandan Gökçebey ilçesinde ise İlçe Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak’ın sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı açıklamasında; "Covid-19 virüs salgını tedbirleri kapsamında Kaymakamlığımız tarafından ilçe merkezimizde faaliyet gösteren ve işyeri kira olan berber, kuaför (bay, bayan), Çay ocağı ve kıraathanelere işyeri kapalı olması nedeniyle maddi durumlarına göre Nisan ayı için kira yardımında bulunulacaktır. Başvuru irtibat numaraları; 0549 424 00 67 - 0372 512 24 38" nolu telefonlara esnafların müracaat etmesini talep etmişti.   Çaycuma da ise kapalı olan işyerleri sahipleri kendilerine sahip çıkılması konusunda İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun’a çağrıda bulundular.

-ÖZEL İÇERİK-

 

Çin’in Wuhan şehrinde patlak veren yeni tip Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini göstermeye ve ölümlere yol açmaya devam ederken virüs Türkiye’de etkisini gösteriyor. Salgın nedeniyle yaklaşık 1,5 aydır kira olarak işletilen işyerlerinden dolayı mağdur duruma düşen esnaflar çare aramaya başladı.

 

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde kira olarak işletilen berber, kuaför (bay bayan), çay ocağı ve kıraathanelerin kapalı olmasından dolayı birçok esnaf kiralarını ödemekte sıkıntı çekmeye başladı.

 

Öte yandan Gökçebey ilçesinde ise İlçe Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak’ın sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı açıklamasında; "Covid-19 virüs salgını tedbirleri kapsamında Kaymakamlığımız tarafından ilçe merkezimizde faaliyet gösteren ve işyeri kira olan berber, kuaför (bay, bayan), Çay ocağı ve kıraathanelere işyeri kapalı olması nedeniyle maddi durumlarına göre Nisan ayı için kira yardımında bulunulacaktır. Başvuru irtibat numaraları; 0549 424 00 67 - 0372 512 24 38" nolu telefonlara esnafların müracaat etmesini talep etmişti.

 

Çaycuma da ise kapalı olan işyerleri sahipleri kendilerine sahip çıkılması konusunda İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun’a çağrıda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.