Jandarmadan büyük operasyon!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2020 - 22:12, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2603+ kez okundu.
 

Jandarmadan büyük operasyon!

Zonguldak'ta jandarma ekiplerinin bir eve düzenlediği baskında 2 bin 496 kök kenevir, 5 gram kenevir bitkisi ve bir paket uyuşturucu sarma kağıdı ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şubesi tarafından yürütülen istihbari faaliyetler neticesinde Kilimli ilçesi Ayiçi Mahallesi'nde ikamet eden M.Y.'nin (48) izinsiz olarak kenevir yetiştirdiği belirlendi. Harekete geçen ekipler, şahsın evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada 2 bin 496 kök kenevir, 5 gram kenevir bitkisi ve bir paket uyuşturucu madde sarmakta kullanılan kağıt ele geçirildi. Gözaltına alınan M.Y. hakkında işlem başlatıldı.   EREĞLİ'DE OPERASYON Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde bir kişinin bahçesinde 15 kök kenevir, evinde ise 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve tabanca ele geçirildi.   Edinilen bilgiye göre, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı köyü Göliçi Mahallesi’nde izinsiz kenevir eken A.B.'nin (73) evine Jandarma İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından baskın yapıldı. Evin bahçesinde yapılan aramada 15 kök kenevir bitkisi, evde ise 1 adet tek kırma ruhsatsız av tüfeği, 1 adet çift kırma ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 200 adet 9 mm çapında tabanca fişeği ele geçirildi. Şüpheli A.G. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Zonguldak'ta jandarma ekiplerinin bir eve düzenlediği baskında 2 bin 496 kök kenevir, 5 gram kenevir bitkisi ve bir paket uyuşturucu sarma kağıdı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şubesi tarafından yürütülen istihbari faaliyetler neticesinde Kilimli ilçesi Ayiçi Mahallesi'nde ikamet eden M.Y.'nin (48) izinsiz olarak kenevir yetiştirdiği belirlendi. Harekete geçen ekipler, şahsın evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada 2 bin 496 kök kenevir, 5 gram kenevir bitkisi ve bir paket uyuşturucu madde sarmakta kullanılan kağıt ele geçirildi. Gözaltına alınan M.Y. hakkında işlem başlatıldı.

 

EREĞLİ'DE OPERASYON

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde bir kişinin bahçesinde 15 kök kenevir, evinde ise 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve tabanca ele geçirildi.

 

Edinilen bilgiye göre, Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı köyü Göliçi Mahallesi’nde izinsiz kenevir eken A.B.'nin (73) evine Jandarma İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından baskın yapıldı. Evin bahçesinde yapılan aramada 15 kök kenevir bitkisi, evde ise 1 adet tek kırma ruhsatsız av tüfeği, 1 adet çift kırma ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 200 adet 9 mm çapında tabanca fişeği ele geçirildi. Şüpheli A.G. yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.