Jandarmadan zehir tacirlerine operasyon!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2020 - 17:58, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1384+ kez okundu.
 

Jandarmadan zehir tacirlerine operasyon!

Zonguldak'ta jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 56 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.   Edinilen bilgiye göre Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat Şube Müdürlükleri ile Kozlu İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen istihbari faaliyetler sonucunda, ekipler Kozlu ilçesi Seyfetler köyünde ikamet eden İ.A.(46) isimli şahsın izinsiz olarak kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisi üzerine harekete geçti. Cumhuriyet savcılığından alınan arama talimatına istinaden şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda 56 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Zonguldak'ta jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 56 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

 

Edinilen bilgiye göre Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat Şube Müdürlükleri ile Kozlu İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen istihbari faaliyetler sonucunda, ekipler Kozlu ilçesi Seyfetler köyünde ikamet eden İ.A.(46) isimli şahsın izinsiz olarak kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisi üzerine harekete geçti. Cumhuriyet savcılığından alınan arama talimatına istinaden şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda 56 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.