Kar yağışı kazaya neden oldu.

ASAYİŞ 15.01.2021 - 15:21, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2221+ kez okundu.
 

Kar yağışı kazaya neden oldu.

Kaza, Zonguldak, İstanbul kara yolunda meydana geldi.     Kazanda kar yağışı nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otobüs devrildi ve meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.     Kaza, Zonguldak, İstanbul kara yolunda meydana geldi, Meydana  kazada otobüste 16 yolcunun olduğu belirtilirken kazada yaralınan vatandaşların bir kısmı ambulanslarla Ereğli Özel Echomar, ve Devlet Hastanesi’ne kaldırırken diğer yaralılarda, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, (BEÜ), Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.     Kazanın ardından şehir çıkışlarında tedbirler arttırıldı. Çıkış yapacak araç ve otobüslere sıkı kontrol yapıldığı belirtildi. Kontrollerde kış lastiği ve zincirsiz olan arç ve yolcu otobülerine çıkış izni verilmediği belirtildi.      

Kaza, Zonguldak, İstanbul kara yolunda meydana geldi.

 

 

Kazanda kar yağışı nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otobüs devrildi ve meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.

 

 

Kaza, Zonguldak, İstanbul kara yolunda meydana geldi, Meydana  kazada otobüste 16 yolcunun olduğu belirtilirken kazada yaralınan vatandaşların bir kısmı ambulanslarla Ereğli Özel Echomar, ve Devlet Hastanesi’ne kaldırırken diğer yaralılarda, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, (BEÜ), Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

 

 

Kazanın ardından şehir çıkışlarında tedbirler arttırıldı. Çıkış yapacak araç ve otobüslere sıkı kontrol yapıldığı belirtildi. Kontrollerde kış lastiği ve zincirsiz olan arç ve yolcu otobülerine çıkış izni verilmediği belirtildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.