Kayıp vatandaşlara hala ulaşılamadı.

GÜNDEM 06.04.2021 - 13:56, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1386+ kez okundu.
 

Kayıp vatandaşlara hala ulaşılamadı.

Kayıp vatandaşlara hala ulaşılamadı.     6 Nisan 2012’de meydana gelen ve 15 vatandaşın ölümüyle sonuçlanan köprü faciasında aradan geçen 9 yıla rağmen kazada hayatını kaybeden dört vatandaşa hala ulaşılamadı. Acıların ilk günkü gibi hafızalara kazınmasına  neden olan bu durumun böyle bir kötü olayın bir daha yaşanmaması için gerekli denetim ve önlemrin alınması konusunda, Yerel yönetimler ve, Yetkililerin daha dikkatli olması gerekiyor.     6 Nisan 2012’de meydana gelen ve 15 vatandaşın ölümüyle sonuçlanan köprü faciası 6 Nisan 2012, Vatandaşın hatırasında, Çaycuma ilçesinin en acı günü olarak yerini aldı. O tarihte, Çaycuma köprüsünün çökmesi sonucu düşen minibüsün içindeki 10 vatadaşın, Üzerinden yaya olarak geçmekte olan 5 vatandaşın, Filyos nehri'nin azgın sularına kapılarak hayatını kaybetti. Aradan 9 yıl geçmesine rağmen kazada hayatını kaybeden dört vatandaşın cansız bedenine hala ulaşılamadı.     Vadiçaycuma haber olarak: Böyle bir kötü olayın bir daha yaşanmamasını tenmenni ediyoruz.      


Kayıp vatandaşlara hala ulaşılamadı.

 

 

6 Nisan 2012’de meydana gelen ve 15 vatandaşın ölümüyle sonuçlanan köprü faciasında aradan geçen 9 yıla rağmen kazada hayatını kaybeden dört vatandaşa hala ulaşılamadı. Acıların ilk günkü gibi hafızalara kazınmasına  neden olan bu durumun böyle bir kötü olayın bir daha yaşanmaması için gerekli denetim ve önlemrin alınması konusunda, Yerel yönetimler ve, Yetkililerin daha dikkatli olması gerekiyor.

 

 

6 Nisan 2012’de meydana gelen ve 15 vatandaşın ölümüyle sonuçlanan köprü faciası 6 Nisan 2012, Vatandaşın hatırasında, Çaycuma ilçesinin en acı günü olarak yerini aldı. O tarihte, Çaycuma köprüsünün çökmesi sonucu düşen minibüsün içindeki 10 vatadaşın, Üzerinden yaya olarak geçmekte olan 5 vatandaşın, Filyos nehri'nin azgın sularına kapılarak hayatını kaybetti. Aradan 9 yıl geçmesine rağmen kazada hayatını kaybeden dört vatandaşın cansız bedenine hala ulaşılamadı.

 

 

Vadiçaycuma haber olarak: Böyle bir kötü olayın bir daha yaşanmamasını tenmenni ediyoruz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.