Kendi aracını icat etti.

GÜNDEM 05.07.2021 - 01:55, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2257+ kez okundu.
 

Kendi aracını icat etti.

Kendi aracını icat etti.     Zonguldak`ın Çaycuma İlçesi, Taşçılı köyünde, Kendi aracını icat etti.     Zonguldak`ın Çaycuma İlçesi, Taşçılı köyünde yaşayan, Hayrullah Yelman kendi imkanlarıyla  tasarlayarak yaptığı dört tekerlekli aracını icat ettiğiğini belirtti.     Hayrullah Yelman`ın vadi çaycuma haber sitesimize verdiği  röportajında, kendi imkanlarıyla  tasarlayarak yaptığı dört tekerlekli aracını yaptığını söyledi. Daha devamıda olduğunu  İkinci aracınında tasarım ve yapım aşamasında olduğunu ve ileryen zamanlar`da onunda demesini gerçekleştireceğini belirtti.      Hayrullah Yelman kendi araçlarını tasarlayıp ve yapımına devam edeceğini ve bu konuda kendi geliştirip daha farklı deneyimlerin sahibi olmak istediğiğinide söyledi.       (Haber-Foto-Röportaj): Durdu AYTEKİN          


Kendi aracını icat etti.

 

 

Zonguldak`ın Çaycuma İlçesi, Taşçılı köyünde, Kendi aracını icat etti.

 

 

Zonguldak`ın Çaycuma İlçesi, Taşçılı köyünde yaşayan, Hayrullah Yelman kendi imkanlarıyla  tasarlayarak yaptığı dört tekerlekli aracını icat ettiğiğini belirtti.

 

 

Hayrullah Yelman`ın vadi çaycuma haber sitesimize verdiği  röportajında, kendi imkanlarıyla  tasarlayarak yaptığı dört tekerlekli aracını yaptığını söyledi. Daha devamıda olduğunu  İkinci aracınında tasarım ve yapım aşamasında olduğunu ve ileryen zamanlar`da onunda demesini gerçekleştireceğini belirtti. 

 

 

Hayrullah Yelman kendi araçlarını tasarlayıp ve yapımına devam edeceğini ve bu konuda kendi geliştirip daha farklı deneyimlerin sahibi olmak istediğiğinide söyledi.

 

 

 

(Haber-Foto-Röportaj): Durdu AYTEKİN

 

 

 

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.