Korona Virüs Çaycuma son durum!.

15.04.2020 - 18:02, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1877+ kez okundu.
 

Korona Virüs Çaycuma son durum!.

Koronavirüs salgını Çaycuma ilçesinde artış ve vakaların yükselmesine devam ediyor. Alınan son verilerde vaka sayısı 66 oldu.    Çaycuma genelinde Korona Virüse yakalananların sayısı 60'a yükseldi. Vaka sayısında da giderek artış sürüyor. Alınan son verilere göre ilçe genelinde vaka sayısı 66 olarak belirlendi. Öte yandan salgın hastalıktan geçtiğimiz günlerde 3 kişi hayatını kaybetti. Yine son verilere göre solunum cihazına bağlı olarak 4 hastanın bulunduğu, yatışı yapılan ve pozitif olan hasta sayısı ise 23 olduğu kaydedildi.   Yine test sonucu pozitif olan ve evlerde olan 60 hastanında karantina altında olduğu ifade edildi. Bu kişilere temas eden sayı ise 660 kişi ise yine evlerinde karantinada ve gözlem altında olduğu belirtildi. Virüse yakalanan hastaların tedavileri ise devam ediyor.   

Koronavirüs salgını Çaycuma ilçesinde artış ve vakaların yükselmesine devam ediyor. Alınan son verilerde vaka sayısı 66 oldu. 

 

Çaycuma genelinde Korona Virüse yakalananların sayısı 60'a yükseldi. Vaka sayısında da giderek artış sürüyor. Alınan son verilere göre ilçe genelinde vaka sayısı 66 olarak belirlendi. Öte yandan salgın hastalıktan geçtiğimiz günlerde 3 kişi hayatını kaybetti. Yine son verilere göre solunum cihazına bağlı olarak 4 hastanın bulunduğu, yatışı yapılan ve pozitif olan hasta sayısı ise 23 olduğu kaydedildi.

 

Yine test sonucu pozitif olan ve evlerde olan 60 hastanında karantina altında olduğu ifade edildi. Bu kişilere temas eden sayı ise 660 kişi ise yine evlerinde karantinada ve gözlem altında olduğu belirtildi. Virüse yakalanan hastaların tedavileri ise devam ediyor. 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.