Mahsur kaldılar.

19.01.2021 - 19:01, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2523+ kez okundu.
 

Mahsur kaldılar.

Yoğun kar yağışı sonucu yolunun kapanması sebebiyle ulaşılamayan köye ve hastalara Zonguldak, AFAD, Arama,Kurtarma, Ekiplerin çalışması sonocu ulaşıldı.   18 Ocak 2021 Pazartesi günü akşam saatlerinde Alaplı İlçesine bağlı sofularköyü ne ve  köydeki 13 hasta vatandaşlara yer yer bir metrenin üzerinde olan kar sebebiyle Sağlık Ekibi ve 112acil ambulanslarının gidememesi nedeniyle, Zonguldak, AFAD ekiplerinden yardım istenmiştir.   Bunun üzerine, Zonguldak, AFAD`dan 4 Arama,Kurtarma,Teknisyeni, Kurtarma aracı ve 8x8 paletli araç ile harekete geçen, Ekipler dün akşam saat 18 den bugün saat 08 e kadar süren operasyonla önce sağlık ekipleri köye ulaştırmış, ardındanda hasta vatandaşları 112acil ambulansları ile hastanelere sevkini sağlamıştır.      

Yoğun kar yağışı sonucu yolunun kapanması sebebiyle ulaşılamayan köye ve hastalara Zonguldak, AFAD, Arama,Kurtarma, Ekiplerin çalışması sonocu ulaşıldı.

 

18 Ocak 2021 Pazartesi günü akşam saatlerinde Alaplı İlçesine bağlı sofularköyü ne ve  köydeki 13 hasta vatandaşlara yer yer bir metrenin üzerinde olan kar sebebiyle Sağlık Ekibi ve 112acil ambulanslarının gidememesi nedeniyle, Zonguldak, AFAD ekiplerinden yardım istenmiştir.

 

Bunun üzerine, Zonguldak, AFAD`dan 4 Arama,Kurtarma,Teknisyeni, Kurtarma aracı ve 8x8 paletli araç ile harekete geçen, Ekipler dün akşam saat 18 den bugün saat 08 e kadar süren operasyonla önce sağlık ekipleri köye ulaştırmış, ardındanda hasta vatandaşları 112acil ambulansları ile hastanelere sevkini sağlamıştır.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.