Muhtar vefat etti.

GÜNDEM 24.04.2021 - 12:20, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1305+ kez okundu.
 

Muhtar vefat etti.

Muhtar vefat etti.     Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Köyü Muhtarı, Bahattin Durkut vefat etti.     Türkali Köyü Muhtarı Bahattin Durkut evinde aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti. 31 Mart 2019 seçimlerinde Türkali Muhtarlığına adaylığını koyan ve seçimi kazanan Muhtar Bahattin Durkut Turkalide su hattını yenileyerek ve birçok hizmetlerde bulunarak halkının sevgisini kazanmıştır.     Vadi Çaycuma haber sitesi: olarak Merhum Allah'tan Rahmet  geride kalan keder ailesine  ve Türkali Köyü halkına başı sağlığı dileriz.     (Haber): Mustafa ÇELİK      


Muhtar vefat etti.

 

 

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Köyü Muhtarı, Bahattin Durkut vefat etti.

 

 

Türkali Köyü Muhtarı Bahattin Durkut evinde aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti. 31 Mart 2019 seçimlerinde Türkali Muhtarlığına adaylığını koyan ve seçimi kazanan Muhtar Bahattin Durkut Turkalide su hattını yenileyerek ve birçok hizmetlerde bulunarak halkının sevgisini kazanmıştır.

 

 

Vadi Çaycuma haber sitesi: olarak Merhum Allah'tan Rahmet  geride kalan keder ailesine  ve Türkali Köyü halkına başı sağlığı dileriz.

 

 

(Haber): Mustafa ÇELİK

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.