Parmağı kopan madenci hava ambulansı ile sevk edildi

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2020 - 21:13, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1629+ kez okundu.
 

Parmağı kopan madenci hava ambulansı ile sevk edildi

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında parmağı kopan maden işçisi hava ambulansı ile Kocaeli’ye sevk edildi.   Edinilen bilgiye göre kaza özel bir kömür madeni ocağında meydana geldi. Kazada işçilerden S.Y.,nin (36) sol elinin serçe parmağı koptu. Maden işçisi S.Y., ambulans ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. S.Y.’nin burada yapılan ilk müdahalenin ardından kopan parmağın dikilmesi için Kozlu Şehir Stadyumu’na inen helikopter ile VM Medical Park Kocaeli Hastanesine sevk edildi.

Zonguldak’ta özel bir maden ocağında parmağı kopan maden işçisi hava ambulansı ile Kocaeli’ye sevk edildi.

 

Edinilen bilgiye göre kaza özel bir kömür madeni ocağında meydana geldi. Kazada işçilerden S.Y.,nin (36) sol elinin serçe parmağı koptu. Maden işçisi S.Y., ambulans ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. S.Y.’nin burada yapılan ilk müdahalenin ardından kopan parmağın dikilmesi için Kozlu Şehir Stadyumu’na inen helikopter ile VM Medical Park Kocaeli Hastanesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.