PTT AVM ücretsiz maske dağıtacak!. İşte detaylar...

GÜNDEM 05.04.2020 - 20:01, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1846+ kez okundu.
 

PTT AVM ücretsiz maske dağıtacak!. İşte detaylar...

(LÜTFEN DİKKAT! Habere yorum yapan ziyaretçilerimiz maske dağıtımı yapan kurum PTT AVM'dir. Lütfen bizden maske istemeyiniz. Vadi Çaycuma Haber Portalı olarak biz maske vermiyoruz. Hassasiyetinize sunarız.)   PTT AVM internet üzerinden online olarak vatandaşların talepleri doğrultusunda her hafta vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı yapacak. Maskeler vatandaşların evlerine PTT kargo ile gelecek. PTT AVM, Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı koordinesi ile Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye genelinde vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıcak. Siparişler elektronik ortamda e-pttavm'den alınacak ve ptt kargo ile vatandaşların adreslerine kadar ulaştırılacak.  Konuyla ilgili yapılan açıklamada; " T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır. Aile üyeleriniz için maske temin etmek isterseniz, aile üyelerine ait bilgileri form üzerinde doldurarak onlara da ücretsiz maske temini sağlayabilirsiniz. Vatandaşların her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır. Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun. PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır." denildi.    Aşağıda yer alan formdaki bilgileri doldurarak maskenizi ücretsiz olarak temin edebilirsiniz. https://maske.epttavm.com/

(LÜTFEN DİKKAT! Habere yorum yapan ziyaretçilerimiz maske dağıtımı yapan kurum PTT AVM'dir. Lütfen bizden maske istemeyiniz. Vadi Çaycuma Haber Portalı olarak biz maske vermiyoruz. Hassasiyetinize sunarız.)

 

PTT AVM internet üzerinden online olarak vatandaşların talepleri doğrultusunda her hafta vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı yapacak. Maskeler vatandaşların evlerine PTT kargo ile gelecek.

PTT AVM, Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı koordinesi ile Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye genelinde vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıcak. Siparişler elektronik ortamda e-pttavm'den alınacak ve ptt kargo ile vatandaşların adreslerine kadar ulaştırılacak. 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; " T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır. Aile üyeleriniz için maske temin etmek isterseniz, aile üyelerine ait bilgileri form üzerinde doldurarak onlara da ücretsiz maske temini sağlayabilirsiniz. Vatandaşların her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır. Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun. PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır." denildi. 

 

Aşağıda yer alan formdaki bilgileri doldurarak maskenizi ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

https://maske.epttavm.com/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.