Saltukovalı Şehit babası hayatını kaybetti

GÜNDEM 07.06.2020 - 11:23, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2651+ kez okundu.
 

Saltukovalı Şehit babası hayatını kaybetti

2016 yılında Hakkari ilinde PKK'lılarla girdiği çatışma sonucu Şehit düşen Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinden olan Uzman Çavuş Sacit Olcay Kabaklıoğlu'nun babası Veli Kabaklıoğlu hayatını kaybetti.   Alınan bilgiye göre Saltukova beldesinde ikamet eden Veli Kabaklıoğlu evinin balkonunda oturduğıu sırada aniden fenalaştığı öğrenildi. Kalp Kirizi geçirdiği belirtilen Kabaklıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Veli Kabaklıoğlu Saltukova beldesinde yapılacak olan cenaze merasiminden sonra defnedileceği kaydedildi. 

2016 yılında Hakkari ilinde PKK'lılarla girdiği çatışma sonucu Şehit düşen Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinden olan Uzman Çavuş Sacit Olcay Kabaklıoğlu'nun babası Veli Kabaklıoğlu hayatını kaybetti.

 

Alınan bilgiye göre Saltukova beldesinde ikamet eden Veli Kabaklıoğlu evinin balkonunda oturduğıu sırada aniden fenalaştığı öğrenildi. Kalp Kirizi geçirdiği belirtilen Kabaklıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Veli Kabaklıoğlu Saltukova beldesinde yapılacak olan cenaze merasiminden sonra defnedileceği kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.