Seferler iptal edildi.

GÜNDEM 22.04.2021 - 00:16, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1402+ kez okundu.
 

Seferler iptal edildi.

  Seferler iptal edildi.     Zonguldak Gökçebey arası tren seferleri iptal edildi.     Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) korona virüs vakalarının artması nedeniyle yarından itibaren Zonguldak-Gökçebey arası tren seferlerinin iptal edildiğini açıkladı.     TCDD Taşımacılık A.Ş. Yolcu Hizmetleri Müdürlüğü'nün aldığı karar doğrultusunda 22.04.2021 (Yarın)tarihinden itibaren Zonguldak- Gökçebey-Zonguldak arasında çalışan, Zonguldak'tan 09:20 ve 16:30 çıkışlı trenlerimiz ile, Gökçebey'den hareket saatleri 05:50 ve 12:25 olan trenlerimiz çalışmayacaktır.     Karabük-Zonguldak ve Zonguldak-Karabük arası tren seferlerine ise devam edileceği bildirildi.      

 

Seferler iptal edildi.

 

 

Zonguldak Gökçebey arası tren seferleri iptal edildi.

 

 

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) korona virüs vakalarının artması nedeniyle yarından itibaren Zonguldak-Gökçebey arası tren seferlerinin iptal edildiğini açıkladı.

 

 

TCDD Taşımacılık A.Ş. Yolcu Hizmetleri Müdürlüğü'nün aldığı karar doğrultusunda 22.04.2021 (Yarın)tarihinden itibaren Zonguldak- Gökçebey-Zonguldak arasında çalışan, Zonguldak'tan 09:20 ve 16:30 çıkışlı trenlerimiz ile, Gökçebey'den hareket saatleri 05:50 ve 12:25 olan trenlerimiz çalışmayacaktır.

 

 

Karabük-Zonguldak ve Zonguldak-Karabük arası tren seferlerine ise devam edileceği bildirildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.