Şehit ailesini ziyaret etti.

GÜNDEM 05.01.2021 - 00:33, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2560+ kez okundu.
 

Şehit ailesini ziyaret etti.

Gökçebey, ilçe, Kaymakamı Ömer Övünç KOŞANSU, Şehit, Aziz YAMAK'ın ailesini ziyaret etti.   Kaymakam, KOŞANSU, SYDV Müdürü Erhan ELİEYİ ile birlikte ilçenin Yeşilköy de ikamet eden Şehit Aziz YAMAK’ın ailesini ziyaret etti. Kaymakam KOŞANSU, ziyarette şehidin anne ve babası ile bir süre sohbet ederek istek ve dileklerini dinledi.   Vatan için hiç düşünmeden canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin mutluluğu ve huzuru için devlet olarak her zaman yanlarında olunacağını dile getiren Kaymakam, KOŞANSU, Bu bağlamda Gökçebey'de yaşayan tüm şehit aileleri ile gazi ve gazi ailelerini ziyaret etmeye devam edeceğini söyledi.   Şehit Ailesi ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam, KOŞANSU'ya teşekkürlerini ilettiler.      

Gökçebey, ilçe, Kaymakamı Ömer Övünç KOŞANSU, Şehit, Aziz YAMAK'ın ailesini ziyaret etti.

 

Kaymakam, KOŞANSU, SYDV Müdürü Erhan ELİEYİ ile birlikte ilçenin Yeşilköy de ikamet eden Şehit Aziz YAMAK’ın ailesini ziyaret etti. Kaymakam KOŞANSU, ziyarette şehidin anne ve babası ile bir süre sohbet ederek istek ve dileklerini dinledi.

 

Vatan için hiç düşünmeden canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin mutluluğu ve huzuru için devlet olarak her zaman yanlarında olunacağını dile getiren Kaymakam, KOŞANSU, Bu bağlamda Gökçebey'de yaşayan tüm şehit aileleri ile gazi ve gazi ailelerini ziyaret etmeye devam edeceğini söyledi.

 

Şehit Ailesi ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam, KOŞANSU'ya teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.