Sırtlarında taşırken suç üstü yakalandılar.

ASAYİŞ 13.03.2021 - 22:57, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1900+ kez okundu.
 

Sırtlarında taşırken suç üstü yakalandılar.

Sırtlarında taşırken yakalandılar.   9. Bölge Müdürlüğüne bağlı Düzce İl Şube Müdürlüğü ekiplerince 13.03.2021 cumartesi günü, Samandere Bölgesi ormanlarında sabahın erken saatlerinde yapılan iz takibi neticesinde  öğleye doğru 3 kişi avladıkları karacayı sırtlarında taşırken suç üstü yakalandılar.    Ormanlık alana kaçan avcılardan biri sakladığı tüfeği ile birlikte bulundu. Bir karaca, 2 adet takossuz av tüfeğine el konulmuş olup ve 1 adetde süperpoze tüfek ele geçirildi.   Şahıslardan 2 si avcılık belgesi sahibi diğeri ise  belgesiz olduğu tesbit edilmiştir.    Kişilere avlanma süresi dışında avlanmak, koruma altındaki yaban hayvanını avlamak, belgesiz avlanmak belge sahiplerine bu madde uygulanmamış olup haznesi iki fişek alacak şekilde sınırlandırılmamış takossuz tüfekle avlanmak ve yaban hayvanlarını üreme döneminde rahatsız etmek fiillerinden toplam 8.210 TL idari para cezası ve 6.074 TL tazminat bedeli uygulanmıştır.      


Sırtlarında taşırken yakalandılar.

 

9. Bölge Müdürlüğüne bağlı Düzce İl Şube Müdürlüğü ekiplerince 13.03.2021 cumartesi günü, Samandere Bölgesi ormanlarında sabahın erken saatlerinde yapılan iz takibi neticesinde  öğleye doğru 3 kişi avladıkları karacayı sırtlarında taşırken suç üstü yakalandılar. 

 

Ormanlık alana kaçan avcılardan biri sakladığı tüfeği ile birlikte bulundu. Bir karaca, 2 adet takossuz av tüfeğine el konulmuş olup ve 1 adetde süperpoze tüfek ele geçirildi.

 

Şahıslardan 2 si avcılık belgesi sahibi diğeri ise  belgesiz olduğu tesbit edilmiştir. 

 

Kişilere avlanma süresi dışında avlanmak, koruma altındaki yaban hayvanını avlamak, belgesiz avlanmak belge sahiplerine bu madde uygulanmamış olup haznesi iki fişek alacak şekilde sınırlandırılmamış takossuz tüfekle avlanmak ve yaban hayvanlarını üreme döneminde rahatsız etmek fiillerinden toplam 8.210 TL idari para cezası ve 6.074 TL tazminat bedeli uygulanmıştır.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.