Son dakika: Çatıya düştü!

ASAYİŞ 09.06.2020 - 18:36, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2649+ kez okundu.
 

Son dakika: Çatıya düştü!

Zonguldak'ta bir kişi yolda yürüdüğü esnada dikkatsizlik sonucu 20 metreden aşağıya uçarak bir evin çatısına düştü. Şahıs AFAD ve vatandaşların yardımıyla düştüğü yerden çıkararılarak hastaneye kaldırıldı.   Alınan bilgiye göre olay, Meşrutiyet Mahallesinde meydana geldi. İsmi henüz öğrenilemeyen bir şahıs, yolda yürüdüğü esnada dikkatsizlik sonucu 20 metreden aşaya düştü. Çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilen şahısı kurtarmak için bölgeye AFAD ekipleri yönlendirildi. Düşen şahıs daha sonra AFAD ve vatandaşların yardımıyla bulunduğu alandan çıkarılarak 112 ambulansla tedavisi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi acil servisinde müşahade altına alındı.   

Zonguldak'ta bir kişi yolda yürüdüğü esnada dikkatsizlik sonucu 20 metreden aşağıya uçarak bir evin çatısına düştü. Şahıs AFAD ve vatandaşların yardımıyla düştüğü yerden çıkararılarak hastaneye kaldırıldı.

 

Alınan bilgiye göre olay, Meşrutiyet Mahallesinde meydana geldi. İsmi henüz öğrenilemeyen bir şahıs, yolda yürüdüğü esnada dikkatsizlik sonucu 20 metreden aşaya düştü. Çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilen şahısı kurtarmak için bölgeye AFAD ekipleri yönlendirildi. Düşen şahıs daha sonra AFAD ve vatandaşların yardımıyla bulunduğu alandan çıkarılarak 112 ambulansla tedavisi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi acil servisinde müşahade altına alındı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.