Son dakika: Jandarmadan büyük operasyon!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2020 - 14:42, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1453+ kez okundu.
 

Son dakika: Jandarmadan büyük operasyon!

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 989 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirilirken 2 kişi tutuklandı.   Zonguldak İl Jandarma ekipleri yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; O.A. ve A.A isimli şahısların İstanbul ilinden Zonguldak ili ve ilçelerine uyuşturucu getirerek satacağı bilgisi alınması üzerine harekete geçti. Şüpheli şahıslar O.A. ve A.A Zonguldak'ın Devrek ilçe sınırları içerisinde araçta yapılan aramada 989 adet extacy uyuşturucu hap ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak ceza evine gönderildi.  

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 989 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirilirken 2 kişi tutuklandı.

 

Zonguldak İl Jandarma ekipleri yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; O.A. ve A.A isimli şahısların İstanbul ilinden Zonguldak ili ve ilçelerine uyuşturucu getirerek satacağı bilgisi alınması üzerine harekete geçti. Şüpheli şahıslar O.A. ve A.A Zonguldak'ın Devrek ilçe sınırları içerisinde araçta yapılan aramada 989 adet extacy uyuşturucu hap ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.