Türkalide ilk kadın muhtar adayı.

SİYASET 02.06.2021 - 17:15, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1776+ kez okundu.
 

Türkalide ilk kadın muhtar adayı.

Türkalide ilk kadın muhtar adayı.   Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Ķöyünde ilk kez bir kadın Muhtarlığa aday oldu.     Edilen bilgiye göre; Türkali Köyünde 6 Haziran 2021 pazar günü Muhtarlık seçiminde. 7 adayın yarışacağı muhtarlık seçimine birde kadın aday eklendi. Şükran Güneri ( Akduman) muhtarlığa aday olduğunu açıkladı. Güneri  pazar günü yapılacak seçimlerde tek kadın aday olarak diğer adaylarla birlikte muhtar olmaya çalışacak. Güneri tek kadın aday olduğunu 6 adaya karşı yarışacağını belirtirken güzel işlere imza atacağını ifade etti. Muhtar Adayı Şükran Güneri (Akduman) sözlerine şöyle devam etti" 1972 Türkali doğumluyum. Merhum Hacı Ömer Akduman'ın kızıyım. Köyümde yaşayan Köyümün sorunlarını bilen bir insan olarak, muhtarlık ek işimiz değil tek işimiz olacak. Asla boş vaatler vermeyeceğim. Doğruluk ve samimiyeti ilke edinip o yolda ilerleyeceğim. Seçimlerde tek kadın adayım ve desteklerinizi bekliyorum. Yapılamayanı yapmak eksik kalan işleri tamamlamak için oylarınızı bekliyorum." Türkalıde yapılacak seçimin 7 aday arasında renkli geçmesi bekleniyor.     (Haber-Foto) Durdu AYTEKİN      


Türkalide ilk kadın muhtar adayı.

 

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Ķöyünde ilk kez bir kadın Muhtarlığa aday oldu.

 

 

Edilen bilgiye göre; Türkali Köyünde 6 Haziran 2021 pazar günü Muhtarlık seçiminde. 7 adayın yarışacağı muhtarlık seçimine birde kadın aday eklendi. Şükran Güneri ( Akduman) muhtarlığa aday olduğunu açıkladı. Güneri  pazar günü yapılacak seçimlerde tek kadın aday olarak diğer adaylarla birlikte muhtar olmaya çalışacak. Güneri tek kadın aday olduğunu 6 adaya karşı yarışacağını belirtirken güzel işlere imza atacağını ifade etti. Muhtar Adayı Şükran Güneri (Akduman) sözlerine şöyle devam etti" 1972 Türkali doğumluyum. Merhum Hacı Ömer Akduman'ın kızıyım. Köyümde yaşayan Köyümün sorunlarını bilen bir insan olarak, muhtarlık ek işimiz değil tek işimiz olacak. Asla boş vaatler vermeyeceğim. Doğruluk ve samimiyeti ilke edinip o yolda ilerleyeceğim. Seçimlerde tek kadın adayım ve desteklerinizi bekliyorum. Yapılamayanı yapmak eksik kalan işleri tamamlamak için oylarınızı bekliyorum." Türkalıde yapılacak seçimin 7 aday arasında renkli geçmesi bekleniyor.

 

 

(Haber-Foto) Durdu AYTEKİN

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.