Ücretsiz maske adrese gelmeye başladı!.

GÜNDEM 16.04.2020 - 10:54, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1303+ kez okundu.
 

Ücretsiz maske adrese gelmeye başladı!.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yasaklanan maske satışının ardından tüm Türkiye'ye ücretsiz olarak verilecek olan maskeler PTT aracılığı ile adreslere dağıtılmaya başlandı.   Ulaştırma, Altyapı Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve PTT Genel Müdürlüğü'nün işbirliği çerçevesinde vatandaşlar tarafından E-Devlet kanalından başvuran kişilere ücretsiz maske dağıtımı tüm illerde başladı. PTT aracılığı ile dağıtımı yapılan maskeler vatandaşların E-Devlet üzerinden beyan ettikleri adreslere PTT dağıtım memurları tarafından ulaştırılmaya başlandı.   Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde de maskelerin dağıtımı ise dün itibariyle ilçe genelinde dağıtımı başlayarak vatandaşların ikamet adreslerine verilmeye başladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla yasaklanan maske satışının ardından tüm Türkiye'ye ücretsiz olarak verilecek olan maskeler PTT aracılığı ile adreslere dağıtılmaya başlandı.

 

Ulaştırma, Altyapı Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve PTT Genel Müdürlüğü'nün işbirliği çerçevesinde vatandaşlar tarafından E-Devlet kanalından başvuran kişilere ücretsiz maske dağıtımı tüm illerde başladı. PTT aracılığı ile dağıtımı yapılan maskeler vatandaşların E-Devlet üzerinden beyan ettikleri adreslere PTT dağıtım memurları tarafından ulaştırılmaya başlandı.

 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde de maskelerin dağıtımı ise dün itibariyle ilçe genelinde dağıtımı başlayarak vatandaşların ikamet adreslerine verilmeye başladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.