Uyuşturucu kullanan 3 şahıs yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2020 - 15:23, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1930+ kez okundu.
 

Uyuşturucu kullanan 3 şahıs yakalandı

Zonguldak’ta uyuşturucu kullanan 3 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 20 gram toz esrar ve uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi.   Edinilen bilgiye göre, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde; Zonguldak'ın Devrek İlçesi Kekeler köyünde uyuşturucu kullandığı bilgisi alan ekipler operasyon düzenledi. A.E., K.Ö. ve G.T. isimli şahısların uyuşturucu kullandığı bilgisi alınması üzerine operasyon düzenledi. Zonguldak'ın Devrek İlçesi Kekeler köyünde araçta yapılan aramada 20 gram Toz Esrar ve uyuşturucu içme aparatı ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Zonguldak’ta uyuşturucu kullanan 3 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 20 gram toz esrar ve uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi.

 

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde; Zonguldak'ın Devrek İlçesi Kekeler köyünde uyuşturucu kullandığı bilgisi alan ekipler operasyon düzenledi. A.E., K.Ö. ve G.T. isimli şahısların uyuşturucu kullandığı bilgisi alınması üzerine operasyon düzenledi. Zonguldak'ın Devrek İlçesi Kekeler köyünde araçta yapılan aramada 20 gram Toz Esrar ve uyuşturucu içme aparatı ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.