Vali Mustafa Tutulmaz ziyaretlere başladı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2020 - 12:12, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2393+ kez okundu.
 

Vali Mustafa Tutulmaz ziyaretlere başladı

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, emniyet ve jandarma teşkilatını ziyaret ederek bilgi aldı.   Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliği’nden Zonguldak Valiliği’ne atanan Vali Mustafa Tutulmaz, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü’yü ziyaret etti.   Emniyet ve jandarma teşkilatlarını ziyaret eden Vali Tutulmaz, Zonguldak’ın emniyet, asayiş, güvenlik, trafik ve benzeri konularda brifing aldı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, emniyet ve jandarma teşkilatını ziyaret ederek bilgi aldı.

 

Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliği’nden Zonguldak Valiliği’ne atanan Vali Mustafa Tutulmaz, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü’yü ziyaret etti.

 

Emniyet ve jandarma teşkilatlarını ziyaret eden Vali Tutulmaz, Zonguldak’ın emniyet, asayiş, güvenlik, trafik ve benzeri konularda brifing aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.