Vali Tutulmaz denetlemelerde bulundu.

GÜNDEM 05.05.2021 - 00:58, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1758+ kez okundu.
 

Vali Tutulmaz denetlemelerde bulundu.

Vali Tutulmaz denetlemelerde bulundu.      Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz Çatalağzı, Muslu beldeleri ve Göbü köyün`de denetlemelerde bulundu.     Zonguldak, Vali Mustafa Tutulmaz, Çatalağzı beldesinde, tam kapanma tedbirleri kapsamında oluşturulan Jandarma yol kontrol noktasında, Araç sürücülerine toplum sağlığı için tedbir ve kurallara özenle uymalarını tavsiye etti.      Vali Tutulmaz, Çatalağzı belediye başkanı Adnan Akgün ile birlikte Cumayanı Mağarasının çıkışı nda  incelemelerde bulunup, Başkan Akgün'den bilgi aldı.     Devamında Muslu beldesinde`de tam kapanma sürecinde uygulamaya konulan Kural,tedbir ve kısıtlamalara ilişkin.Vatandaşlarla sohbet etti, kurallara titizlikle uyulmasını istedi.     Daha sonra Göbü köyü sahilinde  Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan çadır ve sahilde  incelemelerde bulundu, Köy muhtarından bilgi aldı.     Vali Mustafa Tutulmaz denetleme esnasında karşılaştığı minik kızla sohbet ederek kendisine oyuncak bebek  hediye etti.      

Vali Tutulmaz denetlemelerde bulundu. 

 

 

Zonguldak, Valisi Mustafa Tutulmaz Çatalağzı, Muslu beldeleri ve Göbü köyün`de denetlemelerde bulundu.

 

 

Zonguldak, Vali Mustafa Tutulmaz, Çatalağzı beldesinde, tam kapanma tedbirleri kapsamında oluşturulan Jandarma yol kontrol noktasında, Araç sürücülerine toplum sağlığı için tedbir ve kurallara özenle uymalarını tavsiye etti. 

 

 

Vali Tutulmaz, Çatalağzı belediye başkanı Adnan Akgün ile birlikte Cumayanı Mağarasının çıkışı nda  incelemelerde bulunup, Başkan Akgün'den bilgi aldı.
 

 

Devamında Muslu beldesinde`de tam kapanma sürecinde uygulamaya konulan Kural,tedbir ve kısıtlamalara ilişkin.Vatandaşlarla sohbet etti, kurallara titizlikle uyulmasını istedi.

 

 

Daha sonra Göbü köyü sahilinde  Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan çadır ve sahilde  incelemelerde bulundu, Köy muhtarından bilgi aldı.

 

 

Vali Mustafa Tutulmaz denetleme esnasında karşılaştığı minik kızla sohbet ederek kendisine oyuncak bebek  hediye etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.