Vali Tutulmaz ile bir araya geldiler.

GÜNDEM 11.01.2021 - 18:20, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1867+ kez okundu.
 

Vali Tutulmaz ile bir araya geldiler.

Zonguldak Vali Mustafa Tutulmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutladı.   Vali Mustafa Tutulmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilerimizle  bir araya geldi.Basın mensuplarını kutlayan Vali Tutulmaz, Basın demokrasilerin olmazsa olmaz güçlerinden birisidir,çalışmalarımızda bize verilen çok yönlü destek için teşekkür ediyoruz dedi.    Vali Tutulmaz, toplantıda, kurumsal kimlik çalışması, sağlık hizmetleri ve  pandemi ile mücadele başta olmak üzere turizm, ulaştırma, eğitim ,öğretim, emniyet-asayiş, tarım, vb. konularda, 2020 yılının genel bir değerlendirmesini de  yaptı,      

Zonguldak Vali Mustafa Tutulmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutladı.

 

Vali Mustafa Tutulmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilerimizle  bir araya geldi.Basın mensuplarını kutlayan Vali Tutulmaz, Basın demokrasilerin olmazsa olmaz güçlerinden birisidir,çalışmalarımızda bize verilen çok yönlü destek için teşekkür ediyoruz dedi. 

 

Vali Tutulmaz, toplantıda, kurumsal kimlik çalışması, sağlık hizmetleri ve  pandemi ile mücadele başta olmak üzere turizm, ulaştırma, eğitim ,öğretim, emniyet-asayiş, tarım, vb. konularda, 2020 yılının genel bir değerlendirmesini de  yaptı,

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.