Vefat eden Muhtar anısına program düzenlenecek.

GÜNDEM 16.07.2021 - 19:28, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1626+ kez okundu.
 

Vefat eden Muhtar anısına program düzenlenecek.

Vefat eden Muhtar anısına program düzenlenecek.     Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Köyünde vefat eden Muhtar Bahattin Durkut anısına program düzenlenecek.     Türkali Köyünde hayatını kaybeden Muhtar Bahattin Durkut anısına okulun bahçesinde düzenlenecek olan programa Ercan Gönültaş ve güzel sesiyle Mustafa Duman katılacaklardır. Konuyla ilgili Batı Karadeniz'in Gönül elçisi sanatçı Ercan Gönültaş Hayatını kaybeden Muhtar Bahattin Durkut anısına Bayram'ın 4.günü program düzenlediklerini ifade etti. Sanatcı Gönültaş sözlerine şöyle devam etti. " Çok kıymetli Çok değerli gönüldaşlarım, Cumanız mübarek olsun, Önümüzdeki hafta cuma günü 4 cü Bayram Türkali köyü muhtarı Bahattin Durkut  görevi esnasında hayatını kaybeden güzel kardeşimizin cumadan önce kuran ı kerim Tilaveti olacaktır. cumadan sonra Bayram kutlaması şeklinde bir şölen tertipledik, zonguldaklı sanatçılarımız katılım sağlayacaklar, Hem gurbetteki zonguldaklı hemşerilerimizi hemde zonguldaklı gönüldaşlarımı bu güzel cemiyete ve de programa Türkali köyüne sizleri okul bahçesinde olacak olan programa Türkali muhtarımız Mehmet Durkut adına  davet ediyorum.. Muhtarlarımızın bu programa icabet etmelerini canı gönülden bekliyoruz Tüm Gönüldaşlarıma  en kalbi selamlar gönderiyorum." Türkali Köyünde yeniden Muhtarlık seçimi yapılmış Hayatını kaybeden Bahattin Durkut'un babası Mehmet Durkut'un Babası Muhtar seçilmişti.      


Vefat eden Muhtar anısına program düzenlenecek.

 

 

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali Köyünde vefat eden Muhtar Bahattin Durkut anısına program düzenlenecek.

 

 

Türkali Köyünde hayatını kaybeden Muhtar Bahattin Durkut anısına okulun bahçesinde düzenlenecek olan programa Ercan Gönültaş ve güzel sesiyle Mustafa Duman katılacaklardır. Konuyla ilgili Batı Karadeniz'in Gönül elçisi sanatçı Ercan Gönültaş Hayatını kaybeden Muhtar Bahattin Durkut anısına Bayram'ın 4.günü program düzenlediklerini ifade etti. Sanatcı Gönültaş sözlerine şöyle devam etti. " Çok kıymetli Çok değerli gönüldaşlarım, Cumanız mübarek olsun, Önümüzdeki hafta cuma günü 4 cü Bayram Türkali köyü muhtarı Bahattin Durkut  görevi esnasında hayatını kaybeden güzel kardeşimizin cumadan önce kuran ı kerim Tilaveti olacaktır. cumadan sonra Bayram kutlaması şeklinde bir şölen tertipledik, zonguldaklı sanatçılarımız katılım sağlayacaklar, Hem gurbetteki zonguldaklı hemşerilerimizi hemde zonguldaklı gönüldaşlarımı bu güzel cemiyete ve de programa Türkali köyüne sizleri okul bahçesinde olacak olan programa Türkali muhtarımız Mehmet Durkut adına  davet ediyorum.. Muhtarlarımızın bu programa icabet etmelerini canı gönülden bekliyoruz Tüm Gönüldaşlarıma  en kalbi selamlar gönderiyorum." Türkali Köyünde yeniden Muhtarlık seçimi yapılmış Hayatını kaybeden Bahattin Durkut'un babası Mehmet Durkut'un Babası Muhtar seçilmişti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.