Yeni trafo kuruluyor.

GÜNDEM 08.06.2021 - 02:39, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1604+ kez okundu.
 

Yeni trafo kuruluyor.

Yeni trafo kuruluyor.     Zonguldak,ın Devrek, İlçesi, Gümüşpınar ve Müstakimler köyü sınırına, Türbe mevkii düzlük alanda (Elektrik Bölge Dağıtım) Trafosu kuruluyor.     Devrek`in, Gümüşpinar köyü ve Müstakimler köyü sınırlarında gerçekleşecek trafo projesi, Devrek ilçesinin büyük sorunu olan elektrik kesintisine çözüm olarak ilçeyi kapsayacak olan bölge dağıtım trafosu projesine başlandı.      


Yeni trafo kuruluyor.

 

 

Zonguldak,ın Devrek, İlçesi, Gümüşpınar ve Müstakimler köyü sınırına, Türbe mevkii düzlük alanda (Elektrik Bölge Dağıtım) Trafosu kuruluyor.

 

 

Devrek`in, Gümüşpinar köyü ve Müstakimler köyü sınırlarında gerçekleşecek trafo projesi, Devrek ilçesinin büyük sorunu olan elektrik kesintisine çözüm olarak ilçeyi kapsayacak olan bölge dağıtım trafosu projesine başlandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.