Zabıtadan hijyen denetimi

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2020 - 12:38, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1306+ kez okundu.
 

Zabıtadan hijyen denetimi

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde zabıta ekipleri esnafları denetledi.   Yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında denetimler sürüyor. Kilimli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kuaför ve berberler denetlendi. Esnafların kontrolleri sağlanarak halkın sağlığı için alınan tedbirler yerinde denetlendi. Alınan önlemler konusunda esnaflar bilgilendirildi. Ekiplerin denetim ve bilgilendirmelerin süreceği öğrenildi.  

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde zabıta ekipleri esnafları denetledi.

 

Yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında denetimler sürüyor. Kilimli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kuaför ve berberler denetlendi. Esnafların kontrolleri sağlanarak halkın sağlığı için alınan tedbirler yerinde denetlendi. Alınan önlemler konusunda esnaflar bilgilendirildi. Ekiplerin denetim ve bilgilendirmelerin süreceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.