Zonguldak Havalimanında hareketli dakikalar!.

GÜNDEM 14.04.2020 - 12:52, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1874+ kez okundu.
 

Zonguldak Havalimanında hareketli dakikalar!.

Zonguldak Havalimanına gelen bir ambulans uçak hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.   Alınan bilgiye göre, Avusturya'da yaşayan ve gurbetçi olan bir vatandaş rahatsızlığı nedeniyle önce ambulansla Zonguldak Havalimanına getirildi ve daha sonra Sağlık Bakanlığı'na bağlı ambulans uçakla tedavisinin geri kalanının yapılması için buradan Avusturya'ya havalandı.   

Zonguldak Havalimanına gelen bir ambulans uçak hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

 

Alınan bilgiye göre, Avusturya'da yaşayan ve gurbetçi olan bir vatandaş rahatsızlığı nedeniyle önce ambulansla Zonguldak Havalimanına getirildi ve daha sonra Sağlık Bakanlığı'na bağlı ambulans uçakla tedavisinin geri kalanının yapılması için buradan Avusturya'ya havalandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.