Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz havalimanını inceledi

GÜNDEM 19.06.2020 - 19:12, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 2487+ kez okundu.
 

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz havalimanını inceledi

Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliği'nden Zonguldak Valiliği'ne atanan Vali Mustafa Tutulmaz Çaycuma ilçesinde ziyaretlerini havalimanı ile sürdürdü.   Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Çaycuma ilçesindeki ziyaretlerine ilk olarak Karapınar beldesinden başladı. Vali Tutulmaz buradaki ziyaretin ardından Saltukova beldesinde bulunan Zonguldak Havalimanını ziyaret etti. Ziyarete; İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun ve İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Bayram Dündar eşlik etti.    Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz havalimanı ziyaretinde Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin'nden bilgi aldı. Ziyarette ayrıca İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz'da eşlik ederken havalimanında devam eden pist uzatma-genişletme çalışmaları hakkında Vali Tutulmaz'a birifing verdi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Karayılmaz; "Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ile birlikte Zonguldak Havalimanını yerinde inceleyerek, çalışmalarımız ile ilgili bilgileri kendisine sunduk." şeklinde konuştu. 

Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliği'nden Zonguldak Valiliği'ne atanan Vali Mustafa Tutulmaz Çaycuma ilçesinde ziyaretlerini havalimanı ile sürdürdü.

 

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Çaycuma ilçesindeki ziyaretlerine ilk olarak Karapınar beldesinden başladı. Vali Tutulmaz buradaki ziyaretin ardından Saltukova beldesinde bulunan Zonguldak Havalimanını ziyaret etti. Ziyarete; İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun ve İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Bayram Dündar eşlik etti. 

 

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz havalimanı ziyaretinde Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin'nden bilgi aldı. Ziyarette ayrıca İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz'da eşlik ederken havalimanında devam eden pist uzatma-genişletme çalışmaları hakkında Vali Tutulmaz'a birifing verdi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Karayılmaz; "Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz ile birlikte Zonguldak Havalimanını yerinde inceleyerek, çalışmalarımız ile ilgili bilgileri kendisine sunduk." şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.