Zonguldak'ta kısıtlamalar kalktı, şehirlerarası seyahatlar başladı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2020 - 00:56, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:10 1961+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta kısıtlamalar kalktı, şehirlerarası seyahatlar başladı

Zonguldak'ta hafta sonu yürürlüğe konulan sokağa çıkma kısıtlaması 00.00 itibariyle sona erdi. Vatandaşlar araçları ile caddelere indi. Bazıları ise ATM'lere giderek işlem yaptı.   İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda 14 büyükşehir ve Zonguldak'ta 48 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Hafta sonu yürürlüğe giren kısıtlama, 1 Haziran 2020 günü 00.00 itibariyle sona erdi.1 Haziran itibariyle şehirlerarası ulaşım kısıtlamasının kaldırılmasıyla birlikte Zonguldak'taki ilçelerarası geçişe yönelik kısıtlama da 27 Mayıs itibariyle sonlandırıldı. Vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlamasının kalkmasıyla birlikte araçlarıyla cadde ve sokaklara indi. Bazıları banka önlerine gelerek ATM'de işlem yaptı. Yaya olarak şehir merkezine gelen vatandaşlar Gazipaşa Caddesi üzerinde yürüyüş yaptı. Kısıtlamanın sona ermesiyle birlikte cadde ve sokaklarda araç yoğunluğu oluştu. 1 Haziran itibariyle Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait maden ocaklarında da 3 vardiya olarak üretime başlandı.

Zonguldak'ta hafta sonu yürürlüğe konulan sokağa çıkma kısıtlaması 00.00 itibariyle sona erdi. Vatandaşlar araçları ile caddelere indi. Bazıları ise ATM'lere giderek işlem yaptı.

 

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda 14 büyükşehir ve Zonguldak'ta 48 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Hafta sonu yürürlüğe giren kısıtlama, 1 Haziran 2020 günü 00.00 itibariyle sona erdi.1 Haziran itibariyle şehirlerarası ulaşım kısıtlamasının kaldırılmasıyla birlikte Zonguldak'taki ilçelerarası geçişe yönelik kısıtlama da 27 Mayıs itibariyle sonlandırıldı. Vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlamasının kalkmasıyla birlikte araçlarıyla cadde ve sokaklara indi. Bazıları banka önlerine gelerek ATM'de işlem yaptı. Yaya olarak şehir merkezine gelen vatandaşlar Gazipaşa Caddesi üzerinde yürüyüş yaptı. Kısıtlamanın sona ermesiyle birlikte cadde ve sokaklarda araç yoğunluğu oluştu. 1 Haziran itibariyle Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait maden ocaklarında da 3 vardiya olarak üretime başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vadicaycuma.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.